tisdag 21 juli 2009

Vecka 37+5

NU är det väl ändå på tiden att bönan kommer ut! Spenderar dagarna med att pressa mig själv fysiskt. Går promenader som är lite för långa för att vara bekväma, går upp och ner i trappan här hemma onödigt många ggr, dammsuger (behövs visserligen), bär runt på saker jag inte borde men - nada. Jag vet att det sägs att man inte kan framkalla förlossningen, men det känns ju att det rör på sig i de nedre regionerna så why not?
Om jag fick önska något ytligt och egoistiskt så skulle det vara att förlossningen drog igång dagtid. När jag lägger mig på kvällarna är jag så trött att jag bara hoppas få sova en natt till utan att behöva dra iväg. Jag älskar att sova. Även om jag inte sover så jättebra nu så är det ändå härligt. Mjukt, fluffigt, drömlikt. Det hade därför varit lagom om förlossningen började ungefär vid 10-snåret efter frukost, typ nu. Man kunde kämpa på under dagen och när kvällen kom var allt klart, bara sådär! Perfekt va? Härligt med verklighetsförankring eller hur;) Men om detta fantiserar jag hellre i rosenskimmer än i nattsvart, verkligheten borde väl hamna någonstans mittemellan, i den rosa gråskalan.
Nej, nu ska jag dammsuga!

3 kommentarer:

MochM sa...

Skumpa har jag hört ska vara bra för att sätta igång förlossningen! Om inte annat så är det trevligare än att springa i trappor! :o)

Anonym sa...

Ja NU är det verkligen dags tycker jag också:)

Jag delar dina rosa drömmar, bättre det än nattsvarta... Hoppas att lilla bönan reagerar på din dammsugning och känner sig redo för att möta livet utanför magen:)

KRAM

Minnea sa...

Vad tröstande att det verkar gå att överleva en hel graviditet utan att bli fullständigt psykotisk trots IVF, småblödningar i början, hotande förtidsbörd och neuroser. ;-) Jag tvivlar seriöst på att jag kommer komma igenom med förståndet i behåll!