måndag 6 juli 2009

Vecka 35+4

Ännu ingen bebis. Det känns skönt att bebisen får växa till därinne, men nu undrar man ju hur vanligt ett sånt här förlopp är? Är det någon fara, mår barnet dåligt av det, hur lång tid kan man gå med utplånad tapp och en slempropp som gått innan det bör hända något? Många frågor som rör sig i mitt huvud. Pratar nog med BM idag så får vi se vad hon säger.

2 kommentarer:

Signora sa...

Ah, där är du! :-) Jag undrade just om det blivit någon bebis ännu.

Ring du BM så du får svar på dina frågor. Men skulle jag gissa så skulle det bli: Inte särskilt ovanligt att det startar men sedan drar ut på tiden. Det är ingen fara för er så länge du har ordentligt med fostervatten och går på kontroller. Slemproppen tror jag återbildas. Och hur lång tid det kan ta....? Tja.... Fyra veckor? Nä, jag har ingen aning! ;-) Ring du din barnmorska så känns det bättre.

Internetshoppat något ännu?

MochM sa...

Men jösses! Jag loggade in och hoppades få läsa vad det blivit för en böna, så har det inte blivit någon alls. Förstår att det är förvirrande och jobbigt men samtidigt skönt att bönan får gro i magen så länge som möjligt.
Ring, ring, ring och fråga vad som händer. Du ska inte behöva gå och grubbla i det här läget. Fråga allt du undrar över.
Allt kommer förstås gå finfint! Ha det så bra det går i sängläge där hemma och sköt om dig, bönan och maken!
Kram!