onsdag 11 mars 2009

Mammamode

Förfasas över det dåliga utbudet på mammabyxor. Överdelar är ju med dagens urval av tunikor, toppar och klänningar inget problem. Värre är det med byxor! Har letat och letar förtvivlat efter ett par jeans som inte ser ut som tagna ur någon av Coops trådbackar. Det går inte så bra. Efter en fruktlös jakt även idag (fruktlös jakt är förresten kanske inte rätt benämning eftersom letandet efter jeansen genererar en faslig massa andra kläder som jag inte kan motstå) så tackar jag M för tipset om jeansleggings på Gina Tricot. De funkar faktiskt även om de för att passa över magen blir alldeles för långa, men i ett par stövlar helt ok.
Fungerande byxor har fram till idag inneburit ett par svarta leggings från PoP som är supersköna samt ett annat par svarta byxor med magmudd som är helt ok. Allvarligt- två par byxor att skifta mellan, hur kul är det? Jag har i brist på annat tvingat mig i mina gamla jeans med gummisnodd i midjan, men det börjar bli smärtsamt nu.
Idag har jag åtminstone köpt ovan nämnda jeansleggings och ytterligare ett par svarta byxor, men dessa är betydligt mer casual och kan användas även i caprilängd när värmen behagar återvända. Utöver byxor köpte jag som vanligt en massa annat som jag inte behöver egentligen. Jo, förresten två nya, större BHar som jag verkligen behövde.
Fram för mer mammakläder som inte ska behöva beställas via nätet. Varför vågar inte några större designers sig på mammamode? Desperata, fåfänga, blivande mödrar måste ju vara ett vansinnigt lättfångat byte.

3 kommentarer:

Signora sa...

Kom igen! Vi vill se bilder! Ge oss en modeshow nu! :-)

zygoten sa...

Inte kan väl jag...
Får se om jag lyckas prestera några bilder i helgen:)

MochM sa...

Jag håller med Signora, modeshow, modeshow, modeshow!

Visst är det ett uselt utbud? Kul att jeansleggingsen kom dig till användning också.

Jag har klagat en del hemma på detta så igår kom sambon hem med en present. En sån där jättemudd, gördel liksom, som man ska ha över sina vanliga byxor som man då stänger med gummisnodd där under. Funkar nog ett tag, men det är ju bara en tidsfråga innan det inte ens går att han gamla byxor oknäppta. Det är ju mer än bara magen som växer...

Kram på dig!

m.