tisdag 28 oktober 2008

Sprutstart!

Så var första sprutan administrerad. Nu kan jag bara hoppas att min kropp sköter sig som den ska och reagerar på hormonstimuleringen. Det får vi se vid östradiolkontrollen lördag morgon (där rök min sovmorgon...)
Kommer inte riktigt ihåg om jag hade några biverkningar förra gången, förutom att jag så klart blev uppspänd pga äggblåsorna, tror inte det.
Under denna typen av behandling så är ju biverkningarna egentligen förväntade och ett tecken på att behandlingen fungerar så jag borde skriva behandlingssymtom istället.
Jag är lika rädd för att drabbas av OHSS eller tromboembolism denna gången. Det kan ju faktiskt gå fruktansvärt illa och man kan få men för livet. Tänk vilka risker man utsätter sig för, men det finns inga val i det här läget. Om det här är vad jag måste riskera för att få ett barn med min älskade så är det. Nu är det bara att hoppas på det bästa och gärna lite tur (eller mycket)...

3 kommentarer:

Anna-Bell sa...

Ville bara heja på dig lite så här i spruttider!!
ni

Anonym sa...

Hoppas att det går bra för dig. De har koll på dig så det ska nog inte kunna hända något katastrofalt. Jag blev överstimulerad först men det gick tillbaka. Blodprov och VUL håller koll och då kan det stoppas i tid. Lycka till med sprutorna nu.
Kram
longing 76
http://longing76.wordpress.com

Signora sa...

Härligt att du är igång också! Vi ligger ju väldigt lika till i tiden i det här försöket så vi får noja ihop. :-)