torsdag 25 september 2008

Tid för spraystart

Nu börjar det närma sig. Jag fick min menstruation under jobbresan som befarat. Jag hade ändå tur denna gången för menssmärtan började dagtid (brukar komma nattetid) så jag hann få i mig ibuprofen snabbt för att mota "Smärtolle" i grind. Sedan såg jag till att fylla på var 4:e timme för att inte få några smärtgenombrott. Det gick ganska bra även om jag inte mådde tipp topp. Åtminstone slapp jag kräka denna gången. Min teori är att det var en anovulatorisk cykel därav något lindrigare symtom och det passade ju ur den aspekten bra för jag hade verkligen inte kunnat bli liggande. Min man ringde till kliniken så nu har jag fått datum för spraystart om drygt två veckor. Det känns bra, men samtidigt börjar den där lite gnagande oron smyga sig på. Man funderar på hur det ska gå och rädslan för att misslyckas blir mera påtaglig. Denna gången ska jag spruta med Puregon istället för Gonal-f. Det ska inte vara så stor skillnad, men att där ens är en liten skillnad gör mig ändå betänksam. Jag mådde ju bra på Gonal-f så jag hoppas verkligen att det går lika smidigt denna gången.
I övrigt är jag fullkomligt slut efter intensivt arbete och ser otroligt mycket fram emot att få vara ledig under helgen. Ska tentera av en kurs i morgon fm och på möte under em, sen är jag fri!!!! Ska verkligen stålsätta mig och försöka att inte göra något som har med arbetet att göra igen förrän på måndag.
Det har visst varit härligt höstväder här hemma och nu hoppas jag det håller i sig så jag kan få njuta av långa promenader under mina lediga dagar. Få saker skingrar mina tankar och lindrar min oro så som långa promenader. Det får gärna vara på hösten med lite lagom vind så man blir sådär härligt kall om kinderna och kroppen blir genomblåst.
Ikväll ska jag ägna tid åt att se vad som hänt mina bloggvänner när jag varit borta. Även om man inte hinner kolla bloggarna så hinner man tänka på och undra hur det går för de människor vars liv man följer i cyberspace.

3 kommentarer:

Lilla J sa...

Håller tummarna för Puregonet, hoppas det ger kanonresultat!

Hoppas du har ngt roligt att sysselsätta dig med i väntan på spraystarten.

Trevlig ledig helg!

Anonym sa...

Din kommentar var träffande;-) Lätt att det går överstyr och visst har jag tänkt tanken. Men jag vill försöka lita på mig själv och tror verkligen att det är annorlunda denna gången. Men samtidigt hånler jag lite när jag ser vad jag skrivit för det är ju som en alkoholist skulle klara av att dricka "bara lite"... Nåja, tack för omtanken i alla fall!

Lycka till på tentan och ha en skön helg med långa promenader i härlig höstsol.
Grattis till spraystart förresten!
Kram!

MochM sa...

Skönt med ett datum att se fram emot. Hoppas ni får en skön helg.
Kram m.