tisdag 22 december 2009

God Jul!


Om det mot förmodan fortfarande är någon som kikar in på denna dåligt uppdaterade lilla blogg så vill jag passa på att önska en riktigt god jul! Till alla som fortfarande kämpar med att få barn eller syskon vill jag också önska ett stort lycka till och ge lite extra hopp. Ge inte upp! Till er som blev föräldrar i år önskar jag fortsatt lycka till med era små.
Första julen med lilla dottern och det känns fantastiskt. Tänk att det blev såhär till slut! Förra julafton berättade vi för nära och kära att bönan var på gång men jag minns att jag var så orolig för att det inte skulle gå vägen. Vi hade inte varit på kontroll VULet än och jag nojjade över att hjärtat inte skulle slå. Så fel jag hade och viken tur sen. Tacksamheten är fortfarande lika stor och varje dag med vår fina lilla tjej är en skänk från ovan.
Hon är snart 5 månader ändå känns det som igår när jag stod i duschen här hemma när värkarna drog igång. Den dag hon verkligen blir 5 månader (5 jan) var exakt den dagen jag för ett år sedan började störtblöda och fick åka in till gynakuten. Då trodde jag det var kört och vilken mardröm det var tills vi såg lilla hjärtat slå.
Det händer mycket med en ny människa på 5 månader och det händer mycket med en nybliven förälder. Alla klyschor kan bekräftas och bland många så känns "livet får en ny mening" nog som den mest träffande. Med det vill jag inte säga att meningen med livet är barn utan just att livet får en ny mening.
Nu ska det fixas med det sista innan julen kan landa ordentligt här i ett Skåne som för ovanlighetens skull är vitt:)

4 kommentarer:

Sara sa...

God Jul tjejen. Hoppas ni får riktigt mysigt och att det fortsätter vara vitt ute. :)

Kram

Mikaela de Ville sa...

Kan inte göra annat än hålla med. Livet FÅR en ny mening med en liten i sin värld. Och det på ett helt annat sätt än jag någonsin kunnat föreställa mig.
Önskar dig, bönan och mannen en underbart fin jul!
Varma kramar, Mikaela

Anonym sa...

Instämmer också i att livet fått en NY mening och det här året lär julen också få det kan jag tro. Första julen med sin dotter. Så lyckligt lottad jag känner mig. Önskar dig och familjen en riktigt GOD JUL från den nordöstra delen av Skåne som också är vit:). KRAMAR

Sara sa...

Nej, jag hade blandat ihop det med ÄP-dagen ju.. :)

Hoppas allt är bra med dig och bönan!! <3
Kram